Doula

  • octombrie 5, 2015
  • By
  • in Blog
  • No Comments

Doula este partenerul de ascultare și sprijinul mamei în perioada prenatală, travaliu, în naștere și în perioada postnatală. În esența ei este o femeie căreia îi pasă profund, cu tărie, de o altă femeie, la un nivel înalt.

Doula este cea care stă lângă tine, neclintită, susținându-te în experiența ta, în frumoasa ta experiență în care tu dai naștere copilului tău așa cum TU alegi: ea te susține necondiționat, fără să judece, încurajându-te în a alege ce simți tu că este potrivit pentru tine.

 

Este timpul ca tu să te simți ascultată și încurajată!

 

Îmi place tare gândul că la 46 de ani dăruiesc din ceea ce sunt și nu numai din ceea ce am.

La 25 de ani mi-am născut primul fiu, cu multă bucurie! Era primul copil din grupul mare de prieteni din care făceam parte. Lunile treceau, iar eu mă aflam mereu lângă prietenele mele si prietenele prietenelor mele atunci când ele nășteau sau iși visau cu ochii minții copiii.

Am facut zeci de ,,bagaje de naștere” cu viitoarele mame, am fost lângă ele când au hotărât, când au plans, când s-au bucurat, când s-au îndoit.

Am trepidat în toiul nopții sau în mângâierea zorilor lângă viitori tați și viitori bunici și lângă proaspete mame extreme de fericite!

…Și în nicio zi nu am știut că sunt o DOULA. Eram doar o femeie căreia îi păsa la un nivel înalt și profund de o altă femeie pregătită să dea naștere unui copil, exact așa cum simte ea.

Sunt mândră că mi-am găsit numele, sunt fericită că am adunat în mine forțe și gânduri bune pe care le am de dăruit.

Sunt psihopedagog prin formare și doula prin har.

M-am născut cu darul de a asculta. Am învățat și m-am format în a oferi suport și încredere.

Există în lume câte o doula pentru așteptările fiecărei femei pregătite să dea naștere. Alege-o pentru tine, cu mintea și inima, deopotrivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rating*