Despre Doula, cu bucurie!

  • decembrie 16, 2015
  • By
  • in Blog
  • No Comments

Doula este femeia ce ajută plenar o alta femeie într-un moment magic al vieții sale: nașterea. Doula va fi lângă tine trup și suflet, lângă tine, mama viitoare, mama dând naștere, mama nouă.

O Doula nu judecă.

Nu are agenda.

Te are pe tine în grijă. O Doula știe în orice clipă că nimic din ceea ce se întâmplă nu este despre ea ci despre tine. Te ajută să ai experiența ta unică și specială, așa cum o dorești tu. Te va susține necondiționat, asta este cert.

O Doula este un umar de care să te sprijini; este un partener de ascultare al tau și doar al tău; este o cupă ce primește emoțiile tale. Este prietena mamei noi, este ajutorul mamei noi, este sprijinul mamei noi. Adică prietena ta. Care se va strădui să mute cerul și soarele și luna pentru a-ți îndeplini ție dorința.

O Doula îți va proteja experiența ta specială, te va conecta la ea și te va susține în tot ce hotărăști TU că este potrivit pentru acest moment.

Cine își cunoaște trăirile și corpul și limitele mai mult decât tine, mama nouă?

Fii ce vrei să fii, trăiește ce vrei să trăiești. Și bazează-te pe Doula ta, aleasă de tine pentru a te sprijini.

Este foarte bine să știi că Doula este femeia ce ajută plenar o alta femeie într-un special al vieții sale: nașterea.

A-ți alege o Doula poate fi foarte greu sau foarte ușor.

Este foarte important să te gândești cu ce persoană, cu ce tip de persoană te-ai simți confortabil. Pe cine ai lăsa lângă tine, în spațiul tău intim? Pe cine ai vrea lângă tine într-un moment atât de special, puternic și fragil deopotrivă?

Eu m-am născut cu darul de a asculta. Am învățat și m-am format în a oferi suport și încredere.

Există în lume câte o doula pentru așteptările fiecărei femei pregătite să dea naștere. Alege-o pentru tine, cu mintea și inima, deopotrivă.

Vrei să vorbim mai multe despre acest lucru?  Sună la 0722 60 20 20.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rating*