Loading Evenimente

« All Evenimente

Consiliere pentru Mame Noi

iunie 1, 2016 - iunie 30, 2029

Mame cu copii in spate

Este minunat să fii o mamă la început de drum. Ești alta, ești puternică, ai înfăptuit ceva grozav, ai dăruit lumii un copil minunat și ești hotărâtă să îi dăruiești acestuia tot ce este mai bun.


Dar câteodată ne e greu să ne adaptăm la noua situație.  Copilul te ține într-o stare de oboseală pe care nu ai experimentat-o până acum. Nu mai ai răbdare cu partenerul de viață și nu mai ai putere să îi pui cafeaua în față zâmbind. Ți-e frică să nu devii doar mamă, vrei să rămâi și femeie. Nu vrei să te mai întorci la  vechiul serviciu. Sau vrei să te întorci mai repede la cariera care te satisfăcea așa de mult.

 

Discuțiile, atunci când ești copleșită sau când ești nesigură, te ajută să realizezi că faci o treabă minunată. Este foarte important sa te încrezi în instinctul matern și să filtrezi sfaturile din afară.

Este esențial sa realizezi cât de utile îți sunt momentele în care împărtășești temeri, este esențial să îți recapeți încrederea în tine, să îți umpli paharul pentru a dărui și a te darui mai departe.

 

Sunt pregătită să vorbim despre tine, mamă nouă!

 

Pentru programare sună la 0722 60 20 20

 

Detalii

Începere:
iunie 1, 2016
Finalizare:
iunie 30, 2029