Eu ASCULT. Îi ascult pe cei ce doresc a fi ascultați. Ascult activ, cu atenție, empatie și compasiune. Ascult prețuind nevoi de moment și temeri. Ascult și susțin drumul cel bun al fiecăruia, bucurându-mă de desțeleniri și reușite. Ascult mame noi, aflate la început de drum, ascult părinți de fete și mai ales părinți de baieți, ascult mame și tați aflați în cautarea pedagogiilor potrivite copiilor lor, ascult oameni cărora le este greu să spună NU și oameni ce își caută drumul talentului lor in viață. Datorită susținerii mele toți aceștia au gasit și găsesc răspunsuri la problemele și frământările lor.

ASCULT. a luat naștere pentru că am identificat și cunosc importanța oricărui moment în care ești ascultat plenar, cu atenție și considerație. Ori de câte ori vorbești despre tot ce te framânta, în mică sau mare măsură, și ești ASCULTAT, totul se așează clar în fața ochilor tăi, ca pe un panou luminat si reușești să găsești singur rezolvarea celor ce pâna atunci păreau o nebuloasă. Am ales să ofer celor din jur talentul, harul meu de a asculta, educat în mulți ani de cursuri și autoeducat în multe situații de viață, cu urmări clare, pozitive, revelatoare pentru cei ascultați.

Întalnirile sunt mereu relaxate, derulate într-un cadru confortabil. Starea de bine, încrederea, deschiderea sunt foarte importante atunci când ești hotărât să îți rezolvi necunoscutele. A asculta este o arta. Și actul de ascultare face întotdeauna extrem de bine celui ce dorește să vorbeasca. Poți să te naști cu harul de a fi un bun ascultător, empatic, plin de compasiune si poți să îți educi această calitate. Ascult. Activ, atent, cu har. Pentru că am înțeles cât de important e pentru fiecare acest lucru. Comunicarea înseamnă și să asculți, nu numai să vorbești, nu-i așa?

Sunt Scarlett Onica.

Mamă dedicată și observator implicat al sistemului de învățământ tradițional românesc prin programele naționale de educație inițiate și coordonate în ultimii 20 ani.

Psihopedagog și susținător înfocat al instinctului matern.

Partener de ascultare pentru cei mici și cei mari. Doula și sprijin pentru mamele noi.

Mamă de băieți, atent dedicată nevoilor lor.

Căutător febril al alternativelor posibile la sistemul tradițional din învățământul românesc.

Dascăl și soție, specialist în consiliere emoțională.

 

A S C U L T. este chintesența tuturor puterilor lăuntrice din mine.

Este timpul să ne cunoaștem!

https://scarlettonica.ro/wp-content/uploads/2015/09/20150903_102913001-450x600.jpg

   Pentru a programa o sesiune, sună la 0722602020

  • Viața Emoțională a Băieților